Danis 2009.02.12. 20:26

Esős napok

Sok mindenről ma sem tudok beszámolni... A sztrájk még mindig tart, de nem minden professzor tartja, ezért minden órán meg kell jelennünk, hogy megtudjuk, az adott tanár dolgozik-e. Általában potyára megyünk be, mint ma is. Két órából egy sem volt megtartva, így tengtünk-lengtünk, majd hazajöttünk délután 3-kor. Nem hittem volna, hogy ilyen elhagyja a számat, de szeretném, hogy legyen oktatás, mert annál jobb dolgom is lenne, mint semmit sem csinálni az egyetemen napközben.

Egyébként az időjárás mióta megérkeztem mocskosul rossz. Szinte minden nap esik és elég hideg van, mondjuk február is. Tegnap kicsit sütött a nap, de ma megint egy fok körül volt a hőmérséklet.

Ma lesz erasmusos buli egy helyen, remélhetőleg sok megismerendő arccal. Itthon alapozás, majd buli. :) Holnap meg délutánra kell bemenni az egyetemre, mert nélkülem nem tudnak faxolni. (Komolyan, behívtak azért, hogy ottlegyek, mikor elfaxolják a learning agreement-emet. Fogjam a kezüket, vagy mi?)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bonjourbonsoir.blog.hu/api/trackback/id/tr8939760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása